Tiimit

Joukkoomme kuuluu monen alan ammattilaisia. Mihin tiimiin sinä haluaisit kuulua?

Tiimimme

Vuosien saatossa lähes 150 000 nuorta ammattilaista on työllistynyt kauttamme. Onnistumiset ja menestyksemme ovat huipputiimien välisen yhteistyön tuottamaa tulosta.

Tutustu eri tiimeihimme ja lue lisää niiden tarjoamista kasvumahdollisuuksista. Mikä voisi olla sinun tiimisi?

Kurkkaa haussa olevat työpaikat

Myynti

Myynnissä olet keskeisessä roolissa tukemassa asiakkaitamme heidän kasvusuunnitelmissa ja mahdollistamassa nuorille ammattilaisille oman alan työpaikkoja. 

Meillä myyntiä tehdään terveen kilpailuhenkisesti toisia tukien ilman palkkakattoja ja jatkuvasti kehitystä tukien. Lue lisää millaista myyntityö on AW:lla ja miksi myyntiura voisi olla juuri sinulle sopiva vaihtoehto! 

Lue lisää myynnin tehtävistä

Rekrytointi

Rekrytoinnissa olet liiketoimintamme ytimessä: pidät huolta asiakkaistamme ja työllistät osaajia! Tehtävät ovat moninaisia ja ihmisläheisiä, joten pääset kehittymään osana vauhdikasta porukkaa. Klikkaa itsesi rekrytoinnin monipuoliseen maailmaan! 

Lue lisää rekrytoinnin tehtävistä

Finance

Mikään yritys ei toimi ilman osaavaa talousosastoa, joka pitää huolen yrityksen taloudellisesta hyvinvoinnista. Meillä Academic Workilla toimii tehokas, tarkka ja erittäin ammattimainen Fina-tiimi, johon voi luottaa kuin kallioon ja jonka puoleen voi aina kääntyä. Haluaisitko sinä olla osa tätä raudanlujaa osaajatiimiä? 

Tutustu Finance-tiimin maailmaan

HR

HR eli meidän kesken People & Performance, on joukko asiantuntijoita, jotka tekevät pyyteetöntä työtä sen eteen, että AW:lla on hyvä olla ja viihdytään tänään ja huomenna. He vastaavat sisäisistä rekrytoinneista, esihenkilöiden tuesta, koulutuksista, hyvinvoinnista, työlainsäädännöstä, palkka-asioista ja työsuhde-eduista. Tehtäväkenttä on äärimmäisen monipuolinen ja motivoiva. Haluatko mukaan? 

Lue lisää HR-tehtävistä

Asiakaspalvelu & Hallinto

Visiomme on olla jokaisen asiakkaamme ensisijainen valinta. Toteuttaaksemme visiota tulee meidän pitää ensiarvoisen hyvää huolta asiakkaistamme, työnhakijoistamme ja työntekijöistämme. Asiakaspalveluumme ja hallintoomme kuuluvatkin ehkä maailman hyväsydämisimmät, avuliaimmat ja sinnikkäimmät tekijät, jotka osaavat ratkaista tilanteen kuin tilanteen luotettavasti, nopeasti ja laadusta tinkimättä. Jos sydämesi sykkii rautaiselle asiakaspalvelulle ja organisoinnille, on tämä sinun paikkasi! 

Tututustu tarkemmin

Keilaranta 4
02150 Espoo Ajo-ohjeet talentacquisition@academicwork.fi +358 106 805 600 Näytä sijainti

Tampere

Peltokatu 26
33100 Tampere Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Joko Academic Work Finland on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta