Rekrytointi

Rekrytointi on liiketoimintamme ydin: työllistät osaajia ja tuet asiakkaidesi menestystä.

Rekrytointityö Academic Workilla

Etsitkö työtä, jossa yhdistyy sekä tuloskeskeisyys että merkityksellisyys? Haluatko olla työllistämässä uran alkuvaiheen osaajia ja samalla auttaa asiakkaitamme löytämään ja palkkaamaan tärkeimmän voimavaransa – työntekijänsä?

Academic Workin rekrytoijana saat vastuuta ja vapautta toteuttaa rekrytointeja  asiakasorganisaatioillemme erilaisiin tehtäviin. Työ on hyvin myynnillistä, ihmisläheistä sekä monipuolista.

Tehtäväsi on löytää oikea ihminen oikeaan tehtävään. Sinä olet se henkilö, joka pitää huolen, että työnhakijamme, konsulttimme sekä asiakkaamme ovat tyytyväisiä palveluihimme ja haluavat jatkossakin kasvaa kanssamme. Teet tiivistä yhteistyötä Account Managereiden kanssa varmistaen yhdessä, että asiakas saa toivomaansa osaamista käyttöönsä. 

Monipuolinen tehtäväkenttä

Rekrytoijana, eli meidän kesken Consultant Managerina, pääset kehittämään liiketoimintaosaamistasi, rekrytointi- ja myyntitaitojasi, sekä johtamistaitojasi. 

Työssäsi pääset toimimaan monipuolisesti erilaisten asiakasyritystemme kanssa vaihdellen globaaleista konserneista ja pörssiyrityksistä startuppeihin ja julkisen hallinnon toimijoihin. Tuet asiakkaitasi heidän rekrytointitarpeissansa ja teet aktiivista asiakastyötä Account Managereiden kanssa. Vastaat rekrytointiprosesseista alusta loppuun ja toimit konsulttien (vuokratyöntekijöiden) esihenkilönä. 

Katso avoimet työpaikkamme

Kehityt ja saavutat tuloksia

Rekrytoinnissamme työskentelevät rekrytoinnin huippuosaajat nauttivat työssään sen monipuolisuudesta, kehittymismahdollisuuksista, haastavuudesta ja tekemisen meiningistä! 

Rekrytointitehtävissä pääset kehittämään sekä ammatillista osaamistasi että henkilökohtaisia kykyjäsi. Saat työskennellä yhdessä kunnianhimoisten ihmisten kanssa ja odotamme sinultakin sisäistä motivaatiota omien tavoitteiden saavuttamiseen. 

Jos olet järjestelmällinen ihminen, jolla on erinomaiset yhteistyötaidot ja jota motivoi ja inspiroi työskentely tulossuuntautuneessa tiimissä, voisimme sopia täydellisesti yhteen.  

Tutustu Career Step -kehityspolkuumme

Rekrytoinnin uramahdollisuudet

Rekrytoinnissamme työskentee kokoaikaisten Consultant Managereiden (eli rekrytoijien) lisäksi sourcereita, hallinnollisia assistentteja sekä osa-aikaisia rekrytointiassistentteja. 

Näiden lisäksi vastuuta voi saada mm. tiimiesihenkilönä tai valmentajana toimimisesta. Myös asiantuntijarooleihin on mahdollista kasvaa niin paikallisesti kuin kansainvälisesti.

AW_EB_SE_GROUP_EKL_4422_WEBB_500x500.jpg

Tiesitkö, että Academic Work on osa kansainvälistä yritysperhettä

Yritysperheeseemme kuuluu viisi yritystä ja toimimme kuudessa maassa: Suomen lisäksi Ruotsissa, Saksassa, Norjassa, Tanskassa ja Sveitsissä. 

Nyt haussa olevat rekrytointitehtävät

Connectaa kanssamme pysyäksesi ajan tasalla uusista työpaikoista.

Kaikki avoimet tehtävät

Keilaranta 4
02150 Espoo Ajo-ohjeet talentacquisition@academicwork.fi +358 106 805 600 Näytä sijainti

Tampere

Peltokatu 26
33100 Tampere Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Joko Academic Work Finland on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta