Myynti

AW:lla myyntiä tehdään terveen kunnianhimoisesti, ilman palkkakattoja ja jatkuvasti kehitystäsi tukien.

Myyntityö Academic Workilla

Account Managerit luovat pohjan menestyksellemme ja ovat keskeisessä asemassa kunnianhimoisissa kasvutavoitteissamme. Academic Workin asiakasvastaavana, eli Account Managerina tehtäväsi on löytää uusien ja nykyisten asiakkaiden tämänhetkiset ja tulevat henkilöstötarpeet. Autat asiakkaitasi löytämään heidän tärkeimmän voimavaransa, työntekijät, ja siten autat heitä menestymään. 

Etsimme jatkuvasti osaavaan ja kovaa tulosta takovaan myyntiorganisaatioomme niin aloittelevia kuin kokeneita B2B-myyjiä. Meillä on puitteet, joissa sinä menestyt! Yli 10 vuoden kokemuksemme B2B-myyjien kotipesänä ja kouluttajana takaa, ettei kukaan jarruttele matkaasi huipulle. 

Tarjoamme kattavan myyntikoulutuksen ja jatkuvan tuen asiakasportfoliosi kasvattamiseen ja asiakassuhteiden johtamiseen. Asetamme kunnianhimoisia tavoitteita ja palkitsemme sekä tuloksista että aktiivisuudesta avokätisesti.

Katso haussa olevat paikat

Tätä on Account Managerin arki

Account Managerin rooli on huikea yhdistelmä yrittäjämäistä vastuuta ja vapautta, sekä itsenäisyyttä ja yhteistyötä. Vastuullesi kuuluu kaikki myyntityön eri  vaiheet prospektoinnista asiakkuuden pitkäjänteiseen kehittämiseen ja syventämiseen.

 • Prospektointi: uusien kontaktien löytäminen niin uusista yrityksistä kuin jo tutuista asiakasyrityksistä 
 • Tapaamisten sopiminen: laadukas asiakassuhde rakentuu asiakastuntemuksen päälle ja paras tapa asiakkaiden tuntemiseen on tavata heitä säännöllisesti 
 • Asiakastapaamiset: tavoitteenasi on luoda, ylläpitää ja kehittää laadukkaita asiakassuhteita, ja aktiivisesti ratkaista asiakkaan resursointihaasteita erilaisilla palvelumalleillamme
 • Kaupan tekeminen & asiakassuhteen kehittäminen: jokaisen myyjän tavoite on tuoda kauppaa, minkä takia on selvää, että palkitsemme tuloksista 

Account Managerin urapolku

Aloittaessasi meillä Account Managerina aloitat oman asiakasportfoliotasi rakentamisen myyntivalmentajien ja modernien työkalujen avulla. Samalla pääset osaksi koulutusohjelmaamme, jota kutsumme nimellä Career Steps, jonka tarkoituksena on auttaa sinua kehittymään myyjänä ja ammattilaisena ensiaskelista lähtien. 

Asiakkuuksiesi kehittyessä muuttuu työnkuvasi entistä strategisemmaksi. Tukenasi on jatkuvasti niin Academic Workin eri alojen asiantuntijat, markkinoiden kovimmat myyntikouluttajat kuin osaavat kollegat. Senioriteetin myötä saat myös käyttöösi henkilökohtaisen koulutusbudjetin, jota voi hyödyntää itsellesi sopivalla tavalla. 

Account Managerin tehtävä on myös erinomainen ponnahduslauta niin esihenkilö- kuin asiantuntijatehtäviin. Voisiko sinua kiinnostaa Key Account Managerin työ tai vaikka Sales Team Managerina toimiminen? 

Tiesitkö, että Academic Work on osa kansainvälistä yritysperhettä

Yritysperheeseemme kuuluu viisi yritystä ja toimimme kuudessa maassa: Suomen lisäksi Ruotsissa, Saksassa, Norjassa, Tanskassa ja Sveitsissä. Yritysperheen kautta voit edetä myös kansainvälisiin asiantuntijatehtäviin. 

Tutustu Account Managerin kehityspolkuun

Uratarina: Account Managerin provisiomallilla huipputienesteihin

Academic Workilla Key Account Managerina työskentelevällä Joonatanilla on poikkeuksellinen polku myynnin maailmaan. 

Joonatan ehti viettää yli kymmenen vuotta ravintola-alalla työskennellen mm. ravintolapäällikkönä, ravintolatoimenjohtajana ja maahantuontiyrittäjänä.

Joonatan kertoo nyt omin sanoin mikä sai hänet hyppäämään henkilöstöpalvelualan myyntitehtäviin ja miten hän joka päivä innostuu työstään uudestaan asettamalla rimaa aina korkeammalle rikkoen ennätyksiä. 

Lue koko tarina täältä.

Rekrytoimme potentiaalia

Me uskomme, että hyvä myyjä erottuu muista asenteellaan ja motivaatiollaan. Siksi CV:tästi ja aikaisempaa myyntikokemustasi tärkeämpää on sinun potentiaalisi menestyä.  

Me etsimme kunnianhimoisia yksilöitä, jotka ovat asiakasorientoituneita ja vahvalla liiketoiminnallisella ajattelutavalla varustettuja. Nautit tulosten takomisesta ja heittäydyt epämukavuusalueellesi rohkeasti tietäen, että siellä kehityt kaikkein parhaiten. Innostut riman asettamisesta korkealle ja olet valmis tekemään sinnikkäästi töitä riman ylittämiseksi. Olet myös sosiaalisesti älykäs: nautit ihmisten kanssa työskentelystä ja uit kuin kala vedessä tavatessasi erilaisia ihmisiä. 

Meille on myös tärkeää, että koet kulttuurimme ja arvomme itsellesi sopiviksi. Arvomme Beat Yesterday, Share Energy ja Show Heart ovat vahvasti läsnä arjessamme. 

Miltä vaikuttaa?

Oltipa sitten myyntityön kokenut konkari tai aloitteleva tulevaisuuden tähti, me tarjoamme sinulle loistavat puitteet menestyä. 

Nyt haussa olevat myynnin tehtävät

Tutustu avoinna oleviin paikkoihimme ja hae pian. Mikäli juuri nyt ei paikkoja ole avoinna, kannattaa sinun verkostoitua kanssamme niin kuulet ensimmäisten joukossa kun taas rekrytoimme! 

Connectaa kanssamme pysyäksesi ajan tasalla uusista työpaikoista.

Kaikki avoimet tehtävät

Mitä tarjoamme työntekijöillemme?

 • Viikon ylimääräinen loma

  Vuosiloman lisäksi kaikki kokoaikaiset työntekijämme saavat käyttöönsä viisi ylimääräistä lomapäivää joka vuosi.

 • Lounas- ja virike-etu

  Tarjoamme lounas- ja virike-edun kaikille työntekijöillemme.

 • Wellness Hour ja muut hyvinvointia tukevat edut

  Työntekijämme saavat käyttää joka viikko työajastaan tunnin omaan hyvinvointiin, oli se sitten urheilua, unta tai ulkoilua.

  Lisäksi tarjoamme liikuntaetuja kuten CrossFit-treenit, joogatuokioita sekä yhteisiä treenihetkiä.
  Tuemme myös työntekijöiden omia urheilu- ja liikunta-aloitteita.

 • Työterveyshuolto

  Kumppanimme Terveystalon kautta tarjoamme osana työterveyshuoltoa mm. influenssarokotteen sekä mielenhyvinvointia ja työergnomiaa tukevia palveluita.

 • Laadukkaat työvälineet

  Kokoaikaiset työntekijämme saavat käyttöönsä tietokoneet sekä älypuhelimen. Lisäksi asiakastapaamisia varten käytössä ovat matkakortit, polkupyörät sekä autot.

 • Mahdollisuus ostaa osakkeita

  Tarjoamme kokoaikaisille työntekijöille mahdollisuuden ostaa Academic Workin osakkeita.

 • Yhteiset tapahtumat ja juhlat

  Keskeinen osa kulttuuriamme on juhlistaa onnistumisia ja palkita menestyksestä. Järjestämme vuosittain yhteisiä tilaisuuksia, joista näyttävin on alkuvuodesta järjestettävät ja kaikille työntekijöille tarkoitetut Awardsit.

 • Huippuvarusteltu toimisto

  Toimistomme sijaitsevat huippupaikalla Suomen liike-elämän ytimessä Espoon Keilarannassa. Toimistoilta löytyvät hyvät työskentelyolosuhteet niin laadukkaasta kahvista hyvin varusteltuihin palaverihuoneisiin, pelikonsolista diskopalloon.

Keilaranta 4
02150 Espoo Ajo-ohjeet talentacquisition@academicwork.fi +358 106 805 600 Näytä sijainti

Tampere

33100 Tampere Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Joko Academic Work Finland on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta