Kulttuurimme & Arvomme

Menestys lähtee ihmisistä. Se miten teemme työmme on kasvumme perusta. Työmme ja menestyksemme rakentuu kulttuurimme ja arvojemme pohjalta.

Kulttuurimme

Monipuolisilla persoonilla maustettu porukkamme on suurin voimavaramme ja menestyksemme salaisuus. Rakennamme yhdessä kulttuuriamme joka päivä sillä uskomme, että loistava kulttuuri ei ylläpidä itse itseään. Siihen on panostettava joka päivä, yhdessä.

Arvomme

Kulttuurimme ja arkemme rakentuvat kolmesta yhdessä jaetusta arvostamme..

Show Heart 💚
Välittäminen on toisen huomioimista, kuuntelemista, tukemista sekä auttamista. Se on myös sitä, että tarpeen tullen taistelemme toistemme puolesta.
Share Energy 🌞
Haluamme yrityksenä levittää positiivista energiaa. Tavoitteenamme on olla työpaikka, missä voimme jakaa energiaa, luoda uutta energiaa yhdessä sekä kannustaa toinen toisiamme.
Beat Yesterday ↗
Yhteinen tavoitteemme on tehdä jokaisesta päivästä edellistä parempi. Meille kaikki on mahdollista. Tämän tuloksena syntyy yritys, jonka työntekijät ovat uteliaita, rohkeita ja halukkaita kehittymään.

​Miksi vaalimme kulttuuriamme?

Kulttuurimme antaa energiaa ja kannustaa pitämään hauskaa. Olemme kunnianhimoinen porukka, joka yhdessä puskee kohti kovempia tuloksia joka päivä. Siksi on ensisijaisen tärkeää tarjota puitteet, joissa tulosta tehdään motivoituneesti, mutta pilke silmäkulmassa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että meininki AW:lla olisi pelkkää onnistumisten juhlimista ja after workeja. Myös haastavampina aikoina vahva kulttuuri, yhteistyö ja toisista välittäminen kantavat ja vievät eteenpäin.

​ Lupa mokata lisää menestystä

Kun matkaa on takana yli 10 vuotta ja kasvu on ollut huomattavaa, löytyy sekä muinais- että lähihistoriastamme valtava määrä mokia. Niitä sattuu kaikille, ne jaetaan ja niistä opitaan.

Vastoinkäymisten kohdalla kuuntelemme, autamme ja tuemme toisiamme. Koskaan ei tule olla liian kiire pysähtyä auttamaan työkaveria.

Henkilöstökyselymme tuloksia

Olemme jatkuvasti korvat höröllä työntekijöidemme kehitysehdotuksille. Vaikka olemme ylpeitä hienoista numeroista, uskomme, että aina on kehittämisen varaa.

% koki saavansa tukea esihenkilöltään tarvittaessa.
% koki tiiminsä olevan hyvin johdettu.
% koki esihenkilönsä kunnioittavan tiimiläisiään.

Avoin palautekulttuuri ruokkii kehittymistä ja viihtyvyyttä

Palautteen antamisen arvoa ei voi tarpeeksi korostaa. Meillä palautetta jaetaan avoimesti, usein ja kaikkiin suuntiin - niin tiimin sisällä kuin tiimirajojen yli. Kannustamme jakamaan sekä positiivisen että rakentavan palautteen suoraan ilman välikäsiä avoimen ilmapiirin ylläpitämiseksi.

Jokapäiväisen palautteen ja perinteisten kehityskeskusteluiden lisäksi jokainen AW:lainen istuu vähintään kuukausittain alas oman esihenkilönsä kanssa. One to one -keskusteluissa käydään läpi kuulumiset, onnistumiset, murheet ja tavoitteet. Keskusteluissa keskitytään yhtälailla myös esihenkilön onnistumisiin ja kehityskohtiin.

​ Kulttuurikortit

Jokaisen AW:laisen työpistettä koristaa kulttuurikortti jos toinenkin. Kun haluamme kiittää kollegaa hyvästä duunista, avusta tai vaikkapa yleisestä hyvän fiiliksen luomisesta, teemme sen kulttuurikortin välityksellä.

Kortit jaetaan julkisesti mm. toimiston yhteisissä viikonaloituksissa. Tämä on hyvin konkreettinen ja toimivaksi todettu tapamme kannustaa positiivisen palautteen antoon aina kun siltä tuntuu.

Miksi Academic Work on Great Place to Work?

Suurin juttu itselleni on ehdottomasti energinen, rento ja lämmin kulttuuri sekä maailman paras esimies ja tiimi. Meillä autetaan, välitetään, luotetaan, nauretaan ja kannustetaan tekemään ja kokeilemaan.

Stina Suominen Additional Services Specialist

Minusta tuntuu, että Academic Work aidosti välittää työntekijöistään. Esimerkiksi hyvinvointia ei pelkästään mitata, vaan mahdollisiin epäkohtiin keksitään yhdessä oikeasti toimivia ratkaisuja.

Tommi Suominen Contract Manager

Iso syy siihen, että minä olen päässyt etenemään Academic Workilla aina vastuullisempaan rooliin, on se tuen ja haastamisen tasapaino, mitä olen esimiehiltäni ja eri tiimeiltä viimeisen neljän vuoden aikana saanut. Tämä on paras työpaikka juniorille löytää omat vahvuudet ja päästä haastamaan omia kehityskohteita turvallisessa ympäristössä!

Pinja Wahlsten Consultant Manager

Ensimmäisestä päivästä lähtien olen tuntenut oloni kotoisaksi. Suurin juttu on työkaverit, olemme varsin erilaisia, mutta silti tuntuu, että olemme yhdestä puusta veistetty. Koen, että olemme kaikki kavereita emmekä työkavereita.

Kerkko Honkaniemi Account Manager

​ Awards-gaala tarjoilee vuoden kovimmat bileet

Joka vuoden alussa kokoonnumme koko Suomen AW-konkkaronkan kanssa saman katon alle juhlistamaan yhteisiä saavutuksiamme Awards-gaalaan. Perinteiden mukaisesti palkintoja jaetaan läpi illan ja heittäytymisiä nähdään niin uusien tulokkaiden kuin johtoryhmänkin toimesta.

Tsekkaa videolta vuoden 2020 tammikuussa järjestetyn Awards-gaalamme tunnelmat!

Houkutteleva työpaikka - tänään ja huomenna.

Me haluamme olla työpaikka, jossa halutaan olla ja, jonne halutaan tulla töihin. Päästäksemme tavoitteeseen ja pysyäksemme siellä, meidän tulee jatkuvasti kuunnella työntekijöitämme, kysyä kysymyksiä ja haastaa tuttuja toimintatapoja. Tutustu tarkemmin projektiin, jossa rakennamme entistä työntekijälähtöisempää yritystä.

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta