Academic Work Finland logotype

Kulttuurimme & Arvomme

Menestys lähtee ihmisistä. Se miten teemme työmme on kasvumme perusta. Työmme ja menestyksemme rakentuu kulttuurimme ja arvojemme pohjalta.

Kulttuurimme

Arvomme

Kulttuurimme ja arkemme rakentuvat kolmesta yhdessä jaetusta arvostamme..

 • Show Heart 💚

  Välittäminen on toisen huomioimista, kuuntelemista, tukemista sekä auttamista. Se on myös sitä, että tarpeen tullen taistelemme toistemme puolesta.

 • Share Energy 🌞

  Haluamme yrityksenä levittää positiivista energiaa. Tavoitteenamme on olla työpaikka, missä voimme jakaa energiaa, luoda uutta energiaa yhdessä sekä kannustaa toinen toisiamme.

 • Beat Yesterday ↗

  Yhteinen tavoitteemme on tehdä jokaisesta päivästä edellistä parempi. Meille kaikki on mahdollista. Tämän tuloksena syntyy yritys, jonka työntekijät ovat uteliaita, rohkeita ja halukkaita kehittymään.

​Miksi vaalimme kulttuuriamme?

​ Lupa mokata lisää menestystä

Henkilöstökyselymme tuloksia

Olemme jatkuvasti korvat höröllä työntekijöidemme kehitysehdotuksille. Vaikka olemme ylpeitä hienoista numeroista, uskomme, että aina on kehittämisen varaa.

% koki saavansa tukea esihenkilöltään tarvittaessa.

% koki tiiminsä olevan hyvin johdettu.

% koki esihenkilönsä kunnioittavan tiimiläisiään.

Avoin palautekulttuuri ruokkii kehittymistä ja viihtyvyyttä

​ Kulttuurikortit

Miksi Academic Work on Great Place to Work?

 • Suurin juttu itselleni on ehdottomasti energinen, rento ja lämmin kulttuuri sekä maailman paras esimies ja tiimi. Meillä autetaan, välitetään, luotetaan, nauretaan ja kannustetaan tekemään ja kokeilemaan.

  Stina Suominen

  Additional Services Specialist

 • Minusta tuntuu, että Academic Work aidosti välittää työntekijöistään. Esimerkiksi hyvinvointia ei pelkästään mitata, vaan mahdollisiin epäkohtiin keksitään yhdessä oikeasti toimivia ratkaisuja.

  Tommi Suominen

  Contract Manager

 • Iso syy siihen, että minä olen päässyt etenemään Academic Workilla aina vastuullisempaan rooliin, on se tuen ja haastamisen tasapaino, mitä olen esimiehiltäni ja eri tiimeiltä viimeisen neljän vuoden aikana saanut. Tämä on paras työpaikka juniorille löytää omat vahvuudet ja päästä haastamaan omia kehityskohteita turvallisessa ympäristössä!

  Pinja Wahlsten

  Consultant Manager

 • Ensimmäisestä päivästä lähtien olen tuntenut oloni kotoisaksi. Suurin juttu on työkaverit, olemme varsin erilaisia, mutta silti tuntuu, että olemme yhdestä puusta veistetty. Koen, että olemme kaikki kavereita emmekä työkavereita.

  Kerkko Honkaniemi

  Account Manager

​ Awards-gaala tarjoilee vuoden kovimmat bileet

Houkutteleva työpaikka - tänään ja huomenna.

Joko Academic Work Finland on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

1533748