Rekrytointiprosessi

Reilu ja kaikille tasapuolinen tapa hakea työpaikkaa

Oikeudenmukainen ja tasapuolinen rekrytointiprosessi on yksi päätavoitteistamme. Siksi olemme ottaneet käyttöön haun alkuvaiheeseen testit. Testit auttavat meitä keskittymään haettavan tehtävän kannalta kaikkein tärkeimpiin asioihin ja takaavat kaikille hakijoille samanlaiset lähtökohdat. 

Hae paikkaa sähköpostiosoitteesi tai LinkedIn-profiilisi avulla ja vastaa muutamaan työpaikkaa koskevaan kysymykseen

Haluamme, että työpaikan hakeminen on mahdollisimman helppoa. 

Luo ensiksi tili käyttämällä sähköpostiosoitettasi tai LinkedIn-profiiliasi, ja lisää omiin tietoihisi nimesi ja puhelinnumerosi. Esitämme usein alustavia kysymyksiä (esim. puhutko englantia, onko sinulla ajokorttia) varmistaaksemme, että täytät työn edellyttämät vaatimukset. Jos olet vastaustesi perusteella sopiva hakija, pyydämme sinua jatkamaan hakuprosessia ja tekemään rekrytointitestit, jotka lähetetään sähköpostiisi.

Hakuprosessi jatkuu testivaiheella

Varmistaaksemme testien validiteetin käytämme sertifioidun testausyritys Assession palveluita. Eri tehtävänkuviin ja rooleihin käytetään eri testejä, jotka Assessio lähettää sinulle sähköpostitse. Samalla saat lisätietoa testistä ja sekä osallistumisohjeet.  

Kun rekrytoija on arvioinut testituloksesi, saat siitä ilmoituksen. Jos läpäiset testit ja sovit hakuprosessin alussa määriteltyihin vaatimuksiin, otamme sinuun yhteyttä puhelinhaastattelun tai haastattelukutsun merkeissä. Seuraavassa vaiheessa saat kertoa meille lisää taustastasi, työkokemuksestasi ja osaamisestasi. 

Rekrytointitesteissä onnistuminen

Valmistaudu testiin etukäteen ja anna itsellesi parhaat edellytykset tehdä parhaasi. Katso Assession valmennusvideo, jolla Alex Tidgård, lisensoidut psykologit ja organisaatiokonsultit jakavat parhaat vinkkinsä rekrytointitestissä onnistumiseen.

 

Keilaranta 4
02150 Espoo Ajo-ohjeet talentacquisition@academicwork.fi +358 106 805 600 Näytä sijainti

Tampere

Peltokatu 26
33100 Tampere Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta