Takaisin kohtaan Henkilötiedot ja yksityisyys

Yksityisyyskäytäntö

Tietosuojaseloste

Academic Workilla välitämme yksityisyydestäsi ja tietosuojastasi. Työskentelemme aktiivisesti tietosuojakysymysten kanssa varmistaaksemme, että keräämiämme henkilötietoja käsitellään vastuullisella ja turvallisella tavalla. Tällä sivulla voit saada lisää tietoja siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi ja mitä oikeuksia sinulla on soveltuvien tietosuojasäännösten mukaan. Jos sinulla on kysymyksiä yksityisyyteen liittyvästä työstämme tai suorittamastamme henkilötietojesi käsittelystä, voit aina ottaa meihin yhteyttä osoitteessa privacy@academicwork.fi.

Mitä henkilötietoja keräämme ja miksi?

Academic Work kerää henkilötietoja sinusta tarjoamamme palvelun laajuudessa. Henkilötietojesi kerääminen ja sitä seuraava käsittely on välttämätöntä alla olevien tarkoitusten vuoksi.

Työhakemus

Kun haet työtä Academic Workilta, voimme käsitellä seuraavia tietoja sinusta:

·        Nimi ja yhteystiedot

·        Ladatut asiakirjat, kuten ansioluettelo ja hakemuskirje

·        Koulutus, työkokemus ja muut taidot

·        Haastattelumuistiinpanot

·        Tiedot siitä, miten olemme arvioineet sinua tehtävän ehdokkaana

·        Testitulokset

·       Jos käytät "Apply with Facebook/LinkedIn"-ominaisuutta, keräämme LinkedIn- ja Facebook-profiilin tietoja (nimi, sähköpostiosoite, profiilikuva)

Henkilötietojesi käsittely tähän tarkoitukseen ja rekrytointiprosessin aikana perustuu suostumukseesi. Koska sinulla on mahdollisuus laittaa vireille oikeushaaste, jos epäilet, että sinua on syrjitty rekrytoinnissa, säilytämme kaikki hakemukseesi liittyvät tiedot enintään 24 kuukauden ajan Academic Workin oikeutetun edun ja lakisääteisen vaatimuksen perusteella. Tämän jälkeen kaikki tiedot poistetaan (kunhan et ole pyytänyt, että säilytämme tietosi tulevia työmahdollisuuksia ja -hakuja varten).

Tulevat työmahdollisuudet

Kun haet työtä Academic Workilta, sinulla on mahdollisuus pyytää, että säilytämme tietosi tulevia työmahdollisuuksia varten. Tämän valittuasi säilytämme tietosi ehdokkaiden tietokannassamme ja otamme sinuun yhteyttä, jos uusi potentiaalinen työpaikka aukeaa. Tätä tarkoitusta varten voimme käsitellä seuraavia tietoja sinusta:

·        Nimi ja yhteystiedot

·        Ladatut asiakirjat, kuten ansioluettelo ja hakemuskirje

·        Koulutus, työkokemus ja muut taidot

·        Haastattelumuistiinpanot

·        Tiedot siitä, miten olemme arvioineet sinut tehtävän ehdokkaana

·        Testitulokset

·        Suositukset

·       Jos käytät "Apply with Facebook/LinkedIn"-ominaisuutta, keräämme LinkedIn- ja Facebook-profiilin tietoja (nimi, sähköpostiosoite, profiilikuva)

Henkilötietojesi käsittely tähän tarkoitukseen perustuu suostumukseesi. Säilytämme tietojasi tähän tarkoitukseen enintään 24 kuukautta. Tämän jälkeen sinulta kysytään, haluatko edelleen meidän säilyttävän tietosi ennen kuin poistamme ne.

Connect

Voit verkostoitua Academic Workin kanssa ”Connect”-toiminnon avulla. Tämän toiminnon avulla voit tilata tiedot uusista työpaikoista ja saat ilmoituksen, kun avaamme uuden työpaikan, joka voi kiinnostaa sinua ilmoittamiesi tietojen perusteella.

Tätä tarkoitusta varten voimme käsitellä seuraavia tietoja sinusta:

·        Nimi ja yhteystiedot

·        Sinua kiinnostavat alueet / työmahdollisuudet

·        Ladatut asiakirjat, kuten ansioluettelo ja hakemuskirje

·       Jos käytät "Apply with Facebook/LinkedIn"-ominaisuutta, keräämme LinkedIn- ja Facebook-profiilin tietoja (nimi, sähköpostiosoite, profiilikuva)

Henkilötietojesi käsittely tähän tarkoitukseen perustuu suostumukseesi. Säilytämme tietojasi tähän tarkoitukseen enintään 24 kuukautta. Tämän jälkeen sinulta kysytään, haluatko edelleen meidän säilyttävän tietosi ennen niiden poistamista.

Kyselyn lähetykset - Net Promoter Score

Kun rekrytointiprosessi on saatu päätökseen, lähetämme kyselyn kysyäksemme kokemuksestasi ja tyytyväisyydestäsi prosessin etenemiseen. Tämä kehittää ja parantaa rekrytointiprosessiamme. Tätä tarkoitusta varten käsittelemme seuraavia tietoja sinusta:

·        Nimi ja yhteystiedot

·        Kyselyvastaukset

Henkilötietojesi käsittely tähän tarkoitukseen perustuu Academic Workin oikeutettuun etuun. Säilytämme tietojasi tähän tarkoitukseen enintään 48 kuukautta.

 

Miten saamme pääsyn henkilötietoihisi?

Sinusta säilyttämämme henkilötiedot ovat sellaisia, jotka olet antanut meille suurimmaksi osaksi hakiessasi Academic Workilta työpaikkaa.

Kenen kanssa jaamme henkilötietojasi?

Joissain tapauksissa saatamme jakaa henkilötietojasi ulkopuolisten osapuolten kanssa. Näitä voivat esimerkiksi olla toimittajat tai viranomaiset, joille meillä on lakisääteinen velvollisuus antaa tiettyjä tietoja. Kun jaamme henkilötietojasi ulkopuolisen osapuolen kanssa, teemme niin ainoastaan tarkoituksiin, joihin tiedot alun perin kerättiin. Käytämme aina tarvittavia turvatoimenpiteitä varmistaaksemme, että ulkopuolinen osapuoli käsittelee tietojasi oikealla ja turvallisella tavalla, kuten solmimalla sitovia sopimuksia toimittajiemme kanssa.

Henkilötietojasi voidaan jakaa seuraavien ulkopuolisten osapuolten kanssa:

Academic Work -konsernin yhteisöt – Voimme joskus jakaa tietojasi muiden konsernimme yhteisöjen kanssa. Näin voi tapahtua esimerkiksi rekrytointiprosessin yhteydessä, kun toinen yhteisö tarjoaa palveluita, jotka voivat johtaa henkilötietojesi käsittelyyn puolestamme.

Toimittajat ja yhteistyökumppanit – Voimme joskus jakaa henkilötietojasi toimittajillemme ja yhteistyökumppaneillemme, kuten IT-toimittajille säilytykseen ja operatiivisen toiminnan hallinnointiin sekä markkinointityökalujen, rekrytointityökalujen ja persoonallisuustestien toimittajille.

Viranomaiset – Jos kansallinen tai kansainvälinen lainsäädäntö edellyttää, saatamme joutua jakamaan henkilötietojasi viranomaisten kanssa, kuten Suomen veroviranomaisen (Verohallinto) tai Kansaneläkelaitoksen (Kela) kanssa.

Voit aina ottaa meihin yhteyttä saadaksesi yksityiskohtaisempia tietoja siitä, mille ulkopuolisille osapuolille jaamme henkilötietojasi.

Missä käsittelemme henkilötietojasi?

Teemme aina parhaamme varmistaaksemme, ettei henkilötietojasi säilytetä tai muutoin käsitellä EU/ETA:n ulkopuolisissa maissa. Jos henkilötietojasi siirretään EU/ETA:n ulkopuolisiin maihin, käytämme tarvittavia suojatoimenpiteitä varmistaaksemme, että henkilötietojasi käsitellään tavalla, joka on soveltuvien tietosuojalakien mukainen, kuten käyttämällä asianmukaisia suojatoimenpiteitä siirrossa. Jos haluat kopion käytetyistä suojatoimenpiteistä tai jos haluat lisää tietoja siitä, missä henkilötietojasi käsitellään, voit aina olla meihin yhteydessä.

Mitä oikeuksia sinulla on?

Soveltuvat tietosuojalait antavat sinulle useita oikeuksia, kun henkilötietojasi käsitellään. Alta löydät lyhyen kuvauksen näistä oikeuksista. Sinulla olevat oikeudet voivat vaihdella riippuen siitä, minkä tarkoitusten vuoksi käsittelemme tietojasi.

Oikeus suostumuksen peruuttamiseen - Kun oikeutemme käsitellä henkilötietojasi perustuu suostumukseesi, sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi. Helpoin tapa peruuttaa suostumus on ottamalla yhteyttä privacy@academicwork.fi.

Oikeus saada pääsy tietoihin – Jos Academic Work käsittelee henkilötietojasi, sinulla on oikeus pyytää vahvistusta tästä seikasta ja saada tietoja käsittelystä. Sinulla on myös oikeus pyytää kopiota sinusta käsittelemistämme henkilötiedoista veloituksetta.

Oikeus tietojen oikaisemiseen – Joissain tapauksissa sinulla on oikeus pyytää Academic Workia oikaisemaan tietosi, jotka ovat mielestäsi virheelliset tai puutteelliset. Sinulla on joka tapauksessa aina mahdollisuus muuttaa tietoja, jotka olet lisännyt hakijaprofiiliisi.

Vastustamisoikeus – Joissain tapauksissa sinulla on oikeus vastustaa Academic Workin suorittamaa henkilötietojesi käsittelyä, kuten silloin, kun se koskee suoramarkkinointia. Kaikissa tapauksissa, joissa käsittelemme henkilötietojasi oikeutetun etumme perusteella (yllä olevan taulukon mukaisesti), sinulla on mahdollisuus vastustaa käsittelyä. Jos vastustat käsittelyä, lopetamme henkilötietojesi käsittelyn.

Oikeus käsittelyn rajoittamiseen – Joissain tapauksissa sinulla on oikeus pyytää Academic Workia rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä, esimerkiksi tapauksissa, joissa kiistät, että sinusta käsittelemämme tiedot ovat paikkansapitäviä. Voit tällaisissa tapauksissa pyytää meitä rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä aikana, jolloin tarkistamme tietojesi paikkansapitävyyden. Niissä tapauksissa voimme käsitellä henkilötietojasi ainoastaan hyväksynnälläsi, lukuun ottamatta tilanteita, joissa Academic Work laatii, esittää tai puolustautuu oikeusvaateelta suojellakseen jonkun muun oikeutta tai suojellakseen tärkeää julkista etua.

Oikeus tietojen poistamiseen – Joissain tapauksissa sinulla on oikeus pyytää Academic Workia poistamaan henkilötietosi. Tämä oikeus soveltuu seuraavissa tilanteissa:

  • Jos tiedot eivät enää ole välttämättömiä tarkoituksiin, joihin ne kerättiin.
  • Jos peruutat suostumuksesi eikä meidän tarvitse säilyttää tietojasi muihin tarkoituksiin, kuten lakisääteisten velvollisuuksien vuoksi.
  • Jos vastustat oikeutettuun etuun perustuvaa käsittelyä ja syysi vastustamiselle on painavampi kuin etumme.
  • Jos vastustat suorittamaamme henkilötietojesi käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksiin eikä meidän tarvitse käsitellä tietojasi muihin tarkoituksiin.
  • Jos henkilötietojasi käsitellään laittomalla tavalla.
  • Jos henkilötietosi on poistettava lakisääteisen velvollisuuden vuoksi.

Ota ystävällisesti huomioon, että meillä saattaa joka tapauksessa olla velvollisuus tallentaa henkilötietosi esimerkiksi kanssasi tehdyn sopimuksen tai lakisääteisen velvollisuuden takia. Näissä tapauksissa käsittelemme henkilötietojasi ainoastaan sanottuun tarkoitukseen.

Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen – Tapauksissa, joissa käsittelemme henkilötietojasi suostumuksellasi tai täyttääksemme sopimuksen kanssasi, sinulla on oikeus saada meille antamasi henkilötiedot jäsennellyssä muodossa.

Jos haluat käyttää oikeuksiasi, voit aina olla meihin yhteydessä alla olevien yhteystietojen välityksellä. Jos et ole tyytyväinen siihen, miten Academic Work käsittelee henkilötietojasi, sinulla on aina oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle (Suomessa Tietosuojavaltuutetun toimisto).

Muutokset tietosuojaan liittyvissä tiedoissamme

Voimme ajoittain tehdä muutoksia tähän informaatiotekstiin. Uusin versio on aina saatavilla internetsivuiltamme. Kun laajempia päivityksiä tehdään (kuten muutoksia tarkoituksiin, joihin käsittelemme henkilötietojasi tai muutoksia siihen, mitä henkilötietoja sinusta käsittelemme), lähetämme uuden version informaatiotekstistä sähköpostiosoitteeseen, jonka olet meille antanut.

Evästeet

Voit lukea evästekäytännöstämme lisää siitä, miten ja milloin käytämme evästeitä.

Miten voit olla yhteydessä meihin?

Academic Work Finland Oy (Y-tunnus: 2756351-6) on henkilötietojesi käsittelyssä rekisterinpitäjä. Seuraamme soveltuvaa eurooppalaista ja suomalaista tietosuojalainsäädäntöä ja meillä on sitoutunut tietosuojatiimi, joka työskentelee aktiivisesti tietosuojakysymysten kanssa varmistaakseen, että käsittelemme tietojasi vastuullisella ja turvallisella tavalla. Kansalliset Tietosuoja-asiantuntijamme vastaavat mielellään kysymyksiisi ja voit aina ottaa yhteyttä osoitteeseen privacy@academicwork.fi.

Academic Work Finland Oy

Keilaranta 4

02150 Espoo

Puhelin: +358 10 680 5600

Suora yhteys tietosuojavastaavaamme: DPO@academicwork.se

 

Privacy Policy

At Academic Work, we care about protecting your personal integrity. To make sure that the personal data we collect is processed in a responsible and secure manner, we work actively with data protection issues. On this page, you can learn more about how we process your personal data and what rights you have according to applicable privacy regulations. If you have any questions about our privacy work or our processing of your data, you are always welcome to contact us at privacy@academicwork.fi.

 

What personal data do we collect and why?

Academic Work will collect personal data about you within the scope of the services we provide. The collection and subsequent processing of your data is necessary for the purposes stated below.

Job application

When you apply for a job at Academic Work, we may process the following information about you:

  • Name and contact information
  • Uploaded documents, such as CV and personal letter
  • Education, work experience and other skills
  • Interview notes
  • Information related to our evaluation of you as a candidate for the position
  • Test results
  • References
  • Certain information on LinkedIn or Facebook profile, if you use function ‘Apply with Facebook/LinkedIn’ we will automatically collect your name, email address and profile picture from your social media account.

The processing of your personal data for this purpose and during the recruitment process is based on your consent. Since you have the possibility to claim that you have been discriminated in the recruitment, we will keep all information related to your application for up to 24 months, based on Academic Work’s legitimate interest and legal obligation. After that, all information will be deleted (as long as you have not asked that we keep your information for future job opportunities).

Future job opportunities

When you apply for a job at Academic Work, you have the possibility to ask that we keep your information for future job opportunities. We will then keep your information in our candidate data base and contact you if a new job opportunity arises. For this purpose, we may process the following information about you:

  • Name and contact information
  • Uploaded documents, such as CV and personal letter
  • Education, work experience and other skills
  • Interview notes
  • Information related to our evaluation of you as a candidate for the position
  • Test results
  • References
  • Certain information on LinkedIn or Facebook profile, if you use function ‘Apply with Facebook/LinkedIn’ we will automatically collect your name, email address and profile picture from your social media account.

The processing of your personal data for this purpose is based on your consent. We will keep your information for this purpose for up to 24 months. After that, you will be asked if you still want us to keep your information before we delete it.

Connect

You can connect with Academic Works recruiters by using the “Connect” function. With this function you subscribe to future job openings and will be notified when we post a new job within your area of interest. 

For this purpose, we may process the following information about you:

  • Name and contact information
  • Areas of interest
  • Uploaded documents, such as CV and personal letter
  • Certain information on LinkedIn or Facebook profile, if you use function ‘Apply with Facebook/LinkedIn’ we will automatically collect your name, email address and profile picture from your social media account.

The processing of your personal data for this purpose is based on your consent. We will keep your information for this purpose for up to 24 months. After that, you will be asked if you still want us to keep your information before we delete it.

Survey send outs – Net Promoter Score

After a recruitment process is finalized, we will send out a survey to ask you about your experience and satisfaction with how the process was conducted. This to develop and improve our recruitment process. For this purpose, we will process the following information about you:

  • Name and contact information
  • Survey answers

The processing of your personal data for this purpose is based on Academic Works legitimate interest. We will keep your information for this purpose for up to 48 months.

How do we get access to your personal data?

Most of the personal data that we store about you is data that you have provided us with yourself when you apply for a job at Academic Work.

Who will we share your personal data with?

In some cases, we might share your personal data with external parties. This might, for example, be vendors or authorities that we are under a legal obligation to provide with certain information. When we share your personal data with an external party, it will only be for those purposes for which the data was initially collected. We will always take the necessary precautions to ensure that the external party processes your data in a correct and secure manner, such as by entering into binding agreements with our vendors.

Your personal data may be shared with the following external parties:

Entities in Academic Work Group – Sometimes, we may share your information with other entities in our Group. For example, this may occur during a recruitment process when the other entity provides services that may result in processing your data on our behalf.

Vendors – We may sometimes share your personal data with our vendors, such as IT vendors for storage and operations management, vendors of marketing tools, recruitment tools, and personality tests.

Authorities – If required by national or international legislation, we may need to share your personal data with authorities, such as the Finnish Tax Authority (Verohallinto) or Kela.

You are always welcome to contact us for more detailed information about which external parties we share your personal data with.

Where do we process your personal data?

We always do our best to make sure that your personal data is not stored or otherwise processed in countries outside of the EU/EEA. If your personal data is transferred to countries outside the EU/EEA, we will use the necessary safeguards to ensure that your personal data is processed in a way that is in accordance with applicable privacy regulations, such as appropriate safeguards for the transfer. If you would like a copy of the safeguards used or if you would like more information about where your personal data is processed, you are always welcome to contact us.

What rights do you have?

Applicable privacy regulations provide you with a number of rights when your personal data is processed. Below you will find a short description of those rights. What rights you have may vary, depending upon the purposes for which we are processing your data.

Right to withdraw consent - When our right to process your personal data is based on your consent, you always have the right to withdraw your consent. The easiest way for you to do this is by contacting privacy@academicwork.fi.

Right to access – If Academic Work is processing your personal data, you have the right to request a confirmation of this fact and to receive information about the processing. You also have the right to ask for a copy of the personal data we process about you without cost.

Right to rectification – In some cases, you have the right to ask Academic Work to rectify your data that you consider to be incorrect or incomplete.

Right to object – In some cases, you have the right to object to Academic Work’s processing of your personal data, such as when it concerns direct marketing. In all cases where we process your personal data based on our legitimate interest, you have the possibility to object to the processing. If you should so object, we will stop processing your personal data

Right to restriction – In some cases, you have the right to ask that Academic Work restrict the processing of your personal data, for example, in cases where you contest that the data we process about you is correct. You can in such cases ask us to restrict the processing of your personal data during the time it takes for us to verify the correctness of your data. In those cases, we are only allowed to process your data with your approval, with the exception of Academic Work determining, claiming or defending legal claims in order to protect someone else’s right or to protect an important public interest.

Right to erasure – In some cases, you have the right to ask Academic Work to delete your personal data. This right is applicable in the following cases:

  • If the data is no longer necessary for the purposes it was collected for.
  • If you withdraw your consent and we do not need to keep your data for other purposes, such as due to legal obligations.
  • If you object to processing based on legitimate interest and your reason for objection weighs heavier than our interest.
  • If you object to our processing of your data for direct marketing purposes and we do not need to process your data for other purposes.
  • If your personal data is processed in an illegal manner.
  • If your personal data must be deleted due to legal obligations.

Please note that there might be an obligation for us to save your personal data anyway, for example due to an agreement with you or due to legal obligations. In those cases, we will only process your personal data for this purpose.

Right to data portability – In cases where we process your personal data with your consent, or to fulfill an agreement with you, you have the right to receive your personal data that you have provided us with in a structured format.

If you would like to exercise your rights, you are always welcome to contact us via the contact information found below. If you are not pleased with how Academic Work processes your personal data, you always have the right to file a complaint with the supervisory authority, in Finland it is the Office of the Data Protection Ombudsman (Tietosuojavaltuutetun toimisto).

Cookies

For more information about Academic Works use of cookies, please see our Cookie Policy.

Changes in our privacy information

From time to time, we might make changes to this privacy information text. The latest version will always be available at our website. When more extensive updates are made (such as changes in the purposes for which we process your information or changes regarding what personal data we process about you) we will send out a new version of the information text to the email address you have provided us with.

Contact us

The data controller for this personal data processing is Academic Work Finland Oy (corporate ID 2756351-6).

We follow applicable European and Finnish data protections legislations and have a committed privacy team that actively works with data protection issues to ensure that we process your data in a responsible and secure manner. Our national Data Protection Specialists are happy to answer any questions you may have, and you are always able to contact us at privacy@academicwork.fi.

Academic Work Finland Oy, Keilaranta 4, 02150 Espoo

Phone: +358 10 680 5600

For direct contact with our data protection officer contact: DPO@academicwork.se

Joko Academic Work Finland on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta