Career Steps - kasvun ja kehittymisen tueksi

Me uskomme, että jatkuvat kehitys- ja kasvumahdollisuudet ovat motivaation polttoainetta. Siksi me haluamme tehdä kaikkemme sen eteen, että sinä voit olla paras mahdollinen versio itsestäsi.

Jo yli 20 vuoden ajan liiketoimintamme ytimessä on ollut selvittää mitä kaltaisesi osaajat haluavat työelämältä ja löytää toiveita vastaavia työpaikkoja. Meidän tavoite on olla unelmien työpaikka, the best place to work. Uskomme, että tarjoamalla jatkuvia kehittymismahdollisuuksia olemme askeleen lähempänä tavoitettamme.


Olemme luoneet Career Steps -mallin, joka ohjaa myyntitiimimme ja rekrytointitiimimme jäsenten kehitystä ensimmäisestä päivästä lähtien. Ensimmäisen vuoden aikana uudet työntekijät osallistuvat yleisiin intro-koulutuksiin sekä tehtävänkuvalleen räätälöityihin koulutuksiin.

Tutustu Account Managerin ensiaskeliin AW:lla

 

 

Jatkuvalla kehityksellä huipputekijäksi

Ensimmäisen vuoden jälkeen hallitset työsi jo perustasolla: olet päässyt tekemään aktiivista työtä asiakkaittesi kanssa ja kokeilemaan siipiäsi monenlaisissa tilanteissa.

Toisesta neljänteen askeleeseen keskitymme kehittämään taitojasi entistä strategisempaan ja kompleksisempaan suuntaan. Saat vastuullesi isompia kokonaisuuksia ja teet vaativampaa asiakastyötä. 

Kun kehittymisesi on edennyt tarpeeksi pitkälle tulee sinusta senior-osaaja, eli joko Senior Account Manager tai Senior Consultant Manager. Sen myötä tulee paitsi enemmän vapautta, myös enemmän vastuuta: pääset muun muassa itse määrittämään millä osa-alueilla haluat kehittyä ja mitä oppia seuraavaksi. 

Miksi Career Steps? Yli 20 vuoden ajan olemme keränneet nykyisiltä ja entisiltä työntekijöiltämme palautetta ja toiveita siitä, mitä he haluavat. Career Steps on kehitetty vastaamaan toiveisiin jatkuvasta kehittymisestä. 

Minulle on tärkeää, että työntekijämme kokevat jatkuvasti kehittyvänsä työssään, saavansa sopivasti haasteita ja riittävästi tukea. Lempihetkiäni ovat ne, kun näen uuden työntekijän onnistuvan haastavassa tilanteessa tai ne, kun konkarit edelleen fiilistelevät onnistuneita casejä kuin ne olisi ensimmäisiä.

Jesse Nurkkala Head of Sales

Oletko sinä meidän uusi huippukollega?

Me uskomme kunnianhimoisiin tavoitteisiin, itsemme ja toistemme haastamiseen sekä yhdessä menestymiseen. 

Meille on tärkeää, että motivaatiosi ja kunnianhimosi on korkealla - muun voimme kouluttaa. Etsimmekin ihmisiä, joilla on vahva usko omaan potentiaaliin ja luja tahto saavuttaa se. Sellaisia, jotka paitsi tuntevat itsensä, myös tietävät mitä voivat olla, ja mikä tärkeintä: mitä haluavat olla. 

Meille töihin tuleminen voi olla elämäsi parhaita päätöksiä.

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta