Me olemme AW Group

Academic Work on osa kansainvälistä yritysperhettä, AW Groupia.

​Meistä

Academic Work on Suomessa toimiva henkilöstöpalvelualan yritys, joka tarjoaa työmahdollisuuksia uransa alkuvaiheessa oleville osaajille, sekä tarjoamalla asiakkailleen osaavaa työvoimaa erilaisiin tarpeisiin. Olemme osa kansainvälistä yritysperhettä, AW Groupia, joka toimii kuudessa maassa. 

Tapamme toimia

Ihmiset
It's all about people. Liiketoimintamme perustuu toinen toistaan upeampiin ihmisiin. Olemme menestyneet, koska olemme onnistuneet houkuttelemaan yritykseemme juuri oikeat työntekijät, konsultit ja työnhakijat.
Kasvu
We make people grow. Meidän intohimomme on saada ihmiset kasvamaan. Uskomme, että jokaisella on paljon annettavaa, kun olosuhteet ja työkalut ovat kunnossa. Me haluamme kehittyää ja kehittää.
Kulttuuri
Show Heart, Beat Yesterday ja Share Energy. Nämä ovat kolme arvoamme, joiden perusteella toimimme joka päivä. Ne ohjaavat ja motivoivat tekemistämme, ja saa meidät kukoistamaan.

Academic Workin historia – yli 20 vuotta kunnianhimoa

Tarinamme alkaa vuodesta 1998, kun Johan, Jeremias ja Patrik – kolme ystävystä Tukholman kuninkaallisesta teknillisestä korkeakoulusta saivat idean yhdistää osa-aikatöitä etsivät korkeakouluopiskelijat ja lisätyövoimaa tarvitsevat yritykset. 

Aluksi toiminta oli pientä, kun yhtiö aloitti toimintansa vaatimattomasti kampuksen pannuhuoneessa, mutta yksinkertainen liikeidea osoittautui
menestykseksi ja laajentuminen saattoi alkaa, ensin Ruotsin sisällä mm. Göteborgiin ja Malmöhön. 

Kansainvälinen kasvu alkoi vuonna 2007, kun avasimme toimiston Osloon ja vuotta myöhemmin Helsinkiin, Kööpenhaminaan ja Müncheniin. Kasvu on sittemmin jatkunut Sveitsiin, johon laajennuimme yritysoston kautta. 

Tänä päivänä Academic Work on Pohjoismaiden suurin korkeakoulutettujen henkilöstöpalvelu- ja rekrytointiyritys, joka on histroiansa aikana työllistänyt lähes 150 000 osaajaa kuudessa maassa. 

Academic Work Suomessa

Academic Work avasi ensimmäisen Suomen toimiston Helsinkiin vuonna 2008. Vahvan kasun myötä toinen toimisto avattiin Espoon Keilarantaan vuonna 2017. Vain 2 vuotta myöhemmin Ruoholahdessa sijainnut Helsingin toimisto muutti myös Keilarantaan, Espoon alkuperäistä toimistoa vastapäätä. Tänäkin päivänä toimistot sijaitsevat vierekkäin osoitteissa Keilaranta 4 ja 5. 

Tänä päivänä Suomessa toimii myös kaksi sisaryritystämme. AW Academyn lanseerasimmme vuonna 2017 ja Digitalentin vuonna 2020. 

AW Group -yritysperheemme

AW Group on yritysperheemme, johon kuuluvat Academic Work, AW Academy, Digitalent, AW Executive Search ja AW Instajobs.
Academic Work on kuudessa maassa toimiva henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa töitä korkeakoulutetuille, uran alkuvaiheen osaajille.
AW Academy kouluttaa ja työllistää osaajia uusiin tehtäviin toimialoilla, joilla on osaamispula. Koulutukset perustuvat kiihdytetyn oppimisen menetelmään ja ovat koulutettaville maksuttomia.
Digitalent on uudenlainen IT-konsultointiyritys, jonka erityisalaa ovat monimuotoiset teknologiaprojektit sekä junioriosaajien mentorointi ja valmentaminen.
AW Instajobs on väliaikaiseen työvoiman tarpeeseen vastaava pilvipohjainen sovellus, joka tuo opiskelijat ja lisähenkilöstöä etsivät yritykset yhteen ympäri vuorokauden. AW Instajobs ei toimi Suomessa.
AW Executive Search on johto- ja senioritason rekrytointeihin, interim-hakuihin ja headhuntingiin. AW Executive Search ei toimi Suomessa.

Keilaranta 4
02150 Espoo Ajo-ohjeet talentacquisition@academicwork.fi +358 106 805 600 Näytä sijainti

Tampere

33100 Tampere Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta