Ura meillä

Rakenna uraasi kanssamme.

Ura Academic Workilla

Academic Workilla sinun ei tarvitse odottaa vuosia edetäksesi esihenkilöksi tai erikoistuaksesi tietylle alalle. Haluamme olla organisaatio, jossa ammatillinen kehityksesi perustuu omaan kunnianhimoosi. Meillä on tarjota lukuisia mahdollisuuksia kiinnostavan uran rakentamiseen.  Haluamme kaikkien työntekijöidemme suoriutuvan työstään parhaalla mahdollisella tavalla ja haastavan itseään päivittäin kasvaakseen sekä ihmisinä että ammattilaisina. Meille on selvää, että mitä enemmän harjoittelet, sitä paremmaksi tulet. Academic Workilla toimii tiimi, joka on sitoutunut luomaan parhaan ympäristön henkilöstömme kehittymiselle. Tiimin tehtävänä on varmistaa, että esihenkilösi käytössä on oikeat työkalut sinun tukemiseen, jotta pystyt jatkuvasti kasvattamaan osaamistasi. Koulutus voi olla niin luokkahuoneessa tapahtuvaa kuin verkkokursseja, itseopiskelua, valmennuksia, case-harjoituksia ja roolileikkejä. 

Uutena työpaikalla

Uudessa roolissa on ensimmäisen kuukauden aikana paljon opittavaa. Uutta tietoa tulee paljon, ja joka puolellä näkyy uusia kasvoja. Jotta siirtymästä tulisi helpompi ja tehokkaampi, tarjoamme jokaiselle työntekijälle perehtymisohjelman, joka on laadittu hänen tehtäväänsä ja taustaansa silmällä pitäen.  

Osaamisen kehittäminen

Tarjoamme myynti- ja rekrytointitiimeille vaiheittain eteneviä koulutusohjelmia, jotka kestävät useita vuosia. Haluamme taata työntekijöillemme parhaat mahdollisuudet kehittyä. Koulutusohjelmiin sisältyy luokkahuoneessa tapahtuvaa opetusta, ja kouluttajinamme toimivat niin omat kuin yrityksen ulkopuoliset valmentajat. Ohjelmat on suunniteltu tasoosi sopivaksi, ja ne tarjoavat sinulle parhaat työkalut kehittyä ja menestyä työtehtävissäsi. 

Esihenkilökoulutus

Johtajuus Academic Workilla tarkoittaa, että olet kiinnostunut ihmisistä ja välität sekä heidän hyvinvoinnistaan että saavutuksistaan. Esihenkilönä saat koulutusta tiimisi johtamiseen, kasvattamiseen, haasteiden käsittelyyn, sitouttamiseen ja moneen muuhun asiaan. Esihenkilökoulutuksemme jatkuu koko sen ajan, kun toimit esihenkilönä Academic Workilla.  

Keilaranta 4
02150 Espoo Ajo-ohjeet talentacquisition@academicwork.fi +358 106 805 600 Näytä sijainti

Tampere

Peltokatu 26
33100 Tampere Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta