Oletko uusi Account Managerimme?

Oletko ihmisläheinen, sosiaalinen ja ratkaisukeskeinen? Tai tuloshakuinen, uusista haasteista innostuva ja kunnianhimoinen? Meillä on sinulle työ, jossa pääset levittämään siipesi ja loistamaan!

Oletko SINÄ uusi Account Managerimme?

Kun me Academic Workilla sanomme We make people grow, me todella tarkoitamme sitä. Meillä myyjiä ei hidasteta palkkakatoilla tai muilla rajoituksilla. Me haluamme, että sinä kehityt, kasvat, menestyt ja saavutat täyden potentiaalisi!

Työnkuvasi pähkinänkuoressa

Academic Workin Account Managerit ovat kuin yrittäjiä, joiden menestykseen haluamme investoida. Vastaat asiakkuuksiesi hoitamisesta aina prospektoinnista ja myyntipuheluiden soittamisesta asiakastapaamisiin ja sopimusneuvotteluihin. Hoidat suhteita asiakkaisiin määrätietoisesti ja autat heitä henkilöstöresursoinnissa. Teet läheistä yhteistyötä rekrytointikonsulttiemme kanssa taataksesi parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Sinuun luotetaan ja uskotaan, mutta saat myös tukea niin paljon kuin tarvitset ja silloin kun sitä tarvitset. 

 

Taitoja, tukea ja turvaa – ensiaskeleesi Account Managerina

Haluamme pitää huolen, että sinulla on tarvittavat työkalut menestyäksesi. Monet Account Managerimme ovat kertoneet yllättyneensä positiivisesti sitä, miten kattava myynnin perehdytysohjelmamme on. Ensimmäisen vuotesi aikana varmistamme, että saat tukea ja kannustusta kouluttamalla sinua jatkuvasti. Tukenasi on tiimisi ja tiimivetäjäsi lisäksi nimetty Sales Coach, joka auttaa sinua kaikessa työhösi liittyvässä. Perehdytysohjelmantarkoituksena on luoda vahva perusta, jonka päälle voit rakentaa näköistäsi Account Managerin uraa. 

Asenteella ja potentiaalilla kasvupolulle!

Kasvu on keskiössä kaikessa mitä teemme Academic Workilla. Mottomme We make people grow on syntynyt siitä ajatuksesta, että ymmärrämme kasvun olevan avain menestykseen. Yksi arvoistamme, Beat Yesterday, ilmentää kasvua: haluamme niin yksilöinä kuin yhteisönä kehittyä ja olla aina vähän parempia kuin aikaisemmin. Rekrytoimmekin potentiaalia ja kunnianhimoa! Asenteesi on meille CV:täsi tärkeämpi. Kun aloitat meillä, pääset osaksi Career Steps -kehitysohjelmaa, jonka tarkoituksena on tukea sinua urapolullasi ja auttaa menestymään - vain taivas rajanasi. 

Opintojen aikana sain hyvän teoriapohjan liiketoiminnan ymmärtämiseksi, mutta vasta myyntityössä pääsin oikeasti näkemään miten isot yritykset toimivat ja mihin päätöksenteko perustuu. Account Managerina olen päässyt rakentamaan laajat verkostot yritysmaailmaan ja keskustelemaan ylimmän johdon kanssa yrityksen näkymistä sekä omalla työlläni auttamaan asiakkaitani heidän kasvutavoitteissaan. Parasta AM:n työssä on vapauden ja vastuun yhdistelmä: aikataulutan itse päiväni, rakennan asiakassuhteita omalla tyylillä ja olen myös itse vastuussa tuloksista.

Vilma Granath Account Manager
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta