Account Managerin kehityspolku

Heti ensimmäisestä päivästä lähtien me uskomme, että Sinä olet huippumyyjä.

Ensiaskeleesi AW:n myynnissä

Perehdytys on matka, jonka aikana kerrytät tietoa ja taitoja ollaksesi huippumyyjä. Tavoitteemme perehdytyksessäsi on varmistaa, että tunnet olosi tervetulleeksi sekä tehneesi oikean valinnan liittyessäsi tiimiimme. Tervetuloa AW:lle! 

Itse perehdytys eli intro

Heti ensimmäisestä työpäivästäsi lähtien pääset osaksi introa, joka kestää neljä viikkoa. Sen aikana saat kattavan koulutuksen yrityksestämme, toimialastamme, kulttuuristamme ja toimintatavoistamme, sekä eväät huippumyyjän työhön. Opit muun muassa:

  • Mitä Academic Work on yrityksenä ja kansainvälisenä konsernina?
  • Mikä on missiomme ja visiomme, ja millaisella strategialla pyrimme niihin?
  • Millaista on työskennellä AW:lla ja mitä arvomme tarkoittavat?
  • Millaiset ovat toimintaperiaatteemme: miten ja miksi toimimme tavallamme?
Mitä myyntityö AW:lla on?

Myynnin intro

Huolimatta siitä, oletko vasta myyntiurasi alussa oleva vai jo kokemusta kartuttanut tekijä, autamme sinua kehittymään myyntityössä. Myynnin intro lähtee liikkeelle perusasioista: miten löydät potentiaalisia asiakkaita, miten toimit myyntitapaamisissa, miten teet tarjouksen ja niin edelleen. Koulutuksissa hyödynnetään erilaisia opetusmetodeja roolipelaamisesta luentoihin ja itseopiskelusta kokeneiden Account Managereiden seuraamiseen. Uskomme, että parhaiten oppii kuitenkin tekemällä itse, minkä takia asiakaskontaktointi aloitetaan jo ensimmäisten viikkojen aikana. 


 

Verkostoidutaanko?

Riittävä tuki takaa jatkuvan kehityksen

Meille on tärkeää auttaa ja tukea aloittavia myyjiä alusta saakka. Oman esihenkilösi ja tiimisi lisäksi sinulla on nimetty Sales Coach, joka kannustaa ja auttaa sinua. Näin varmistamme, että apua on aina saatavillasi ja juuri niissä asioissa, joissa eniten apua tarvitset. 

Myynnin intron lisäksi käytössämme on Career Steps -kehitysohjelma, jonka tarkoitus on kannustaa Account Managereita kehittämään osaamistaan pitkäjänteisesti läpi myyntiuran. Kun etenet kehitysohjelmassa, tarjoamme erilaisia etuja kuten lisälomapäiviä. Vastuu omasta kehityksestä kannattaa siis todellakin ottaa! 

Account Managereilta kuultua

AW:n myyntikoulutukset avittavat vauhdikkaaseen starttiin olit sitten kokenut tekijä tai vasta aloitteleva myyjä. Tukea annetaan ensimmäisestä päivästä lähtien eri osa-alueilla, jotka on paloiteltu järkeväksi kokonaisuudeksi. Koulutuksia pitävät niin sisäiset työntekijät kuin ulkopuoliset myyntikouluttajat, jolloin osaamista karttuu niin yritys- ja alaspesifisti kuin yleisellä tasolla. Mikä parasta, koulutukset eivät olleet vain osa perehdytysjaksoa, vaan tukea ja koulutusta järjestetään myös kokemuksen kartuttua! Kehittymiseen panostetaan oikeasti pitkällä tähtäimellä.

Ida Kaakinen Account Manager

AW:n myyntikoulutukset tarjoavat paljon konkreettista apua ja tukea myyntityöhön ja siinä kehittymiseen. Kokeneet myyjät jakavat omia kokemuksiaan ja vinkkejään, ja koulutuksissa hyödynnetään paljon roolipelaamista. Ilmapiiri koulutuksissa on todella avoin: kaikkia kannustetaan ja rohkaistaan, eikä mokia tarvitse pelätä! Kehityskäyrät ovat huimia kun yhdessä mennään epämukavuusalueelle ja haastetaan.

Samu Sjöblom Account Manager
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta